Τα πλεονεκτήματα του VisiO Excella :
Σχεδίαση και απαιτήσεις :
Ισορροπημένος σχεδιασμός ιδανικός για όλες τις καθημερινές δραστηριότητες
Διευρυμένα οπτικά πεδία για απαιτητικούς χρήστες
Ψηφιακή επιφάνεια σημείο προς σημείο :
Εγγύηση πολύπλοκης επεξεργασίας μεγάλης ακρίβειας
Υψηλή οπτική απόδοση σε όλες τις κατευθύνσεις θέασης
Όραση Υψηλής Ανάλυσης χάρη στην τεχνολογία Digital Ray-Path :
Εξαιρετική οπτική ποιότητα
Βελτίωση της αντίθεσης και της περιφερειακής όρασης
Φακοί με αντισταθμιστική διόρθωση :
Βέλτιστη όραση σε κάθε σημείο του φακού
Αφαίρεση των επιδράσεων ταλάντωσης
Ισορροπία της διόφθαλμης όρασης
Το Bas Armagnac VSOP μας σε 40° είναι ένα μείγμα πολλών παλαιών ετών που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 8 χρόνια. Με ένα χρώμα τοπάζι αμυγδάλου με χάλκινες ανταύγειες, προσφέρει μια ευχάριστη μύτη με νότες σαφράν, ελαφρού πιπεριού, καρύδας και γλασαρισμένων δαμάσκηνων. Στο στόμα, προσφέρει μια μεγάλη αίσθηση φρεσκάδας με αρώματα από δαμάσκηνα και αμύγδαλο, διατηρώντας παράλληλα μια πολύ όμορφη ισορροπία. Παρέχεται με μια θήκη, είναι μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του armagnac που αναζητούν μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία.
Αψίνθιο από το Πονταλιέ.
Εφευρέθηκε το 1890 από τον κ. Αρμάντ ΓΚΙ, η συνταγή μεταδόθηκε κατά την απαγόρευση από το 1915 έως το 2001. Χάρη στη δουλειά του κ. Φρανσουά ΓΚΙ, είναι και πάλι νόμιμη στη Γαλλία και στην Ευρώπη.
Προσοχή, παραμένει παράνομο εκτός Ευρώπης λόγω του ποσοστού θουιόνης.
Η απόσταξη σε εκατονταετείς χαλκούς άμβυκες προσφέρει στο αψίνθιο μας απαράμιλλες αρωματικές νότες.
Φυσική χρωματισμός που αποκτάται από τα φυτά.
Απολαύστε το με προσθήκη παγωμένου νερού.
Πολυάριθμα χρυσά μετάλλια σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.
45% vol.
20cl, 50cl, λίτρο
Gozauri Saperavi 2015
Το Gozauri Saperavi 2015 είναι μια αυθεντική έκφραση του μοναδικού terroir της οινοπαραγωγικής περιοχής της Καχέτι, που βρίσκεται στη μικροζώνη του Κιντζμαρούλι. Αυτό το κρασί, που καλλιεργείται σε ένα ήπιο ηπειρωτικό κλίμα, είναι προϊόν ενός μόνο αμπελώνα, που διαχειρίζεται και ανήκει στο κτήμα μας. Φτιαγμένο αποκλειστικά από την ποικιλία Saperavi, προέρχεται από τους αμπελώνες μας, όπου η απόδοση 6 έως 7 τόνων ανά εκτάριο διατηρείται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα του καρπού.
Με συνολική παραγωγή 15.000 φιαλών των 0,75 λίτρων, αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί του 2015 έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 12,5%. Η διαδικασία οινοποίησης αποδεικνύει τη δέσμευση για ποιότητα και αυθεντικότητα. Τα σταφύλια, που συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά, υποβλήθηκαν σε ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές 225 λίτρων, με εκχύλιση 20 ημερών, ακολουθούμενη από παλαίωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 10 μήνες.
Η ελεύθερη ραδινή διαστολή των πλακών είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της τεχνολογίας μας για τη μεταφορά θερμότητας. Σχεδιασμένες να λειτουργούν υπό πιέσεις υπηρεσίας έως 150 bar, οι μονάδες μας προσφέρουν μια εντυπωσιακή επιφάνεια ανταλλαγής 300 m²/m3. Αυτή η χαρακτηριστική ιδιότητα μεταφράζεται σε εξαιρετική θερμική απόδοση, διατηρώντας ταυτόχρονα τα κόστη συντήρησης σε οικονομικό επίπεδο.
Ένα άλλο πλεονέκτημα του συστήματός μας είναι η χαμηλή συγκράτηση υγρού. Χάρη σε αυτόν τον ευφυή σχεδιασμό, οι απώλειες ελαχιστοποιούνται, εξασφαλίζοντας βέλτιστη λειτουργία. Επιπλέον, οι εναλλάκτες θερμότητας προσφέρουν εύρος επιφάνειας ανταλλαγής από 1 έως 2.000 m², καθιστώντας τους ευέλικτους για μια πληθώρα εφαρμογών, είτε πρόκειται για ανταλλαγή υγρών μεταξύ τους, επεξεργασία αερίων και υγρών, είτε για να λειτουργούν ως συμπυκνωτές, εξατμιστές ή ακόμη και ως εξατμιστικοί-συμπυκνωτές.
Ένα βασικό στοιχείο της τεχνολογίας μας είναι η απουσία σφραγίδων. Αυτή η χαρακτηριστική ιδιότητα
70cl40% vol.
«ΜΙΑ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΑΡMONIA ΑΠΟ ΣΑΝΤΑΛΙΝΟ ΞΥΛΟ, ΣΤΕΓΝΑ ΒΕΡΥΚΟΚΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΟΛΟΥΜΕΝΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΑΡΓΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.»
PATRICE PINET, MAÎTRE DE CHAI
ASSEMBLAGE
Είναι το κονιάκ με βάση το οποίο αξιολογούνται όλα τα άλλα της κατηγορίας. Δημιουργήθηκε το 1910, για να γιορτάσει τις σχέσεις μας με τον 1ο Αυτοκράτορα της Γαλλίας, ο Ναπολέων είναι ένα μείγμα από Grande και Petite Champagne που έχει ωριμάσει έως και 20 χρόνια, προσφέροντας αρώματα από σανταλόξυλο, στεγνά βερίκοκα και μανιτάρια.
NOTES DE DÉGUSTATION
Ισορροπημένα αρώματα για μια τέλεια αρμονία
Ένα κονιάκ πλούσιο σε αρώματα είναι ένα κονιάκ που αναπτύσσει πολλή λεπτότητα. Ο τόπος, οι αμπελώνες, τα βαρέλια και τα χρόνια ωρίμανσης είναι στοιχεία που καθορίζουν τις ιδιαιτερότητες καθενός από αυτά τα αρώματα και γι' αυτό φροντίζουμε σε κάθε στάδιο της παραγωγής των κονιάκ μας να τους δίνουμε την απαραίτητη προσοχή για την εξύψωσή τους. Η ποιότητα των κονιάκ Courvoisier είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και τακτικά βραβευμένη σε διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς ποτών (IWSR, San Francisco Spirits Competition…).
Σανταλόξυλο
Αυτό το πλούσιο και γλυκό άρωμα προέρχεται από την επαφή μεταξύ του ξύλου και του κονιάκ. Με τα χρόνια, το πολύ καθαρό άρωμα του δρυός γίνεται πολύ πιο σύνθετο και λεπτό.
Στεγνό βερίκοκο
Η απόσταξη πάνω στις οινολάσπες προσφέρει ακόμη περισσότερη βάθος, πολυπλοκότητα και υπέροχες νότες που θυμίζουν το γλυκό άρωμα του στεγνού βερίκοκου.
Μανιτάρι
Αυτό το άρωμα προέρχεται από τις τέλειες συνθήκες υγρασίας των αποθηκών μας, όπου ωριμάζουν όλες οι ανώτερες ποιότητές μας.
COMMENT LE DÉGUSTER
Ξηρό: Με μια τέτοια αρμονική πληθώρα αρωμάτων, το Courvoisier Ναπολέων αξίζει να δοκιμαστεί ξηρό, η σύνθετη τελική του εντύπωση παραμένει στο στόμα με δύναμη.
Είναι συνήθεια να πιστεύεται ότι το κονιάκ πρέπει να καταναλώνεται σε ποτήρι μπαλόνι, αλλά για να εκτιμήσετε την πλούσια γεύση του, προτείνουμε ένα ποτήρι τουλίπα. Το σχήμα του επιτρέπει στα αρώματα να αναπτυχθούν πλήρως και να κυριαρχήσουν πάνω από το αλκοόλ. Δοκιμάστε με αυτούς τους δύο τύπους ποτηριών, η διαφορά θα είναι προφανής.
Συνδυασμός με φαγητό: Τα αρώματα και οι μυρωδιές του Courvoisier Ναπολέων συνδυάζονται τέλεια με τυριά έντονου γεύσης όπως το Παρμεζάνα ή άλλα πιο ελαφριά όπως το Μποφόρ ή το Γκρυγιέρ.
RÉCOMPENSES
DOUBLE MÉDAILLE D’OR
San Francisco International Wine Competition
2007
MÉDAILLE D’ARGENT
International Wine and Spirit Competition
2006
Le VS - Armagnac Castarède είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ανακαλύπτουν τον κόσμο του Armagnac. Ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 3 χρόνια, προσφέροντας ένα χρυσό χρώμα και μια λεπτή αίσθηση από φρέσκο δαμάσκηνο και βανίλια. Στο στόμα, είναι νέος και ζωντανός, με μια ξυλώδη δομή που αρχίζει να συγχωνεύεται σε καβουρδισμένο. Ιδανικός για να απολαύσετε σκέτο, με πάγο ή να χρησιμοποιηθεί σε κοκτέιλ, αυτό το Armagnac είναι πολυδιάστατο και προσιτό.